vegrehajtas.info – Végrehajtási tanácsadás

Végrehajtási tanácsadás

Ha gyorsan, kényelmesen és biztonságosan szeretné a legjobb megoldásokat végrehajtási ügyében! Szakember segíti az ügyét.

 

Talán már rég belefáradt a NAV-val szembeni csatázásokba és kilátástalannak látja a végrehajtásból való kilábalást. Keresi a megoldást, de folyton falakba ütközik? Most itt van a lehetőség, hogy a hiába való próbálkozásokat sikerre cserélje és végre segítsen Önnek egy hozzáértő adóvégrehajtási szakember.

Minden adótartozás ügyben, az Önében is számtalan lehetőség lapul kihasználatlanul. Ezt Én mondom Önnek, aki immár 30 éve foglalkozom az adóvégrehajtás szakterülettel. Sok esetben elég egy eltalált megoldás, egy irat, ahhoz, hogy a végrehajtás nyomasztó terhétől megszabaduljon az adós.

Nos ha Ön is elhatározta, hogy tesz valamit az ügye érdekében, akkor most tartson velem egy percre, és elmondom miért lesz értékes az Ön számára is ez a segítség.

Az lehet sikeres, aki tesz is valamit, mialatt a sikerre vár. Ön most azért van itt, mert keresi a megoldást és ez tiszteletre méltó hozzáállás. Nem kell tovább keresnie, megtalálta!

Három lehetőség közül választhat:

Végrehajtási ügyének megoldásával kapcsolatban személyes tanácsadásomra időpontot egyeztethetünk a debreceni irodámban a 06/30 814 5181 telefonszámon. Itt óradíjas tanácsadásban tudom fogadni. Átbeszéljük a végrehajtás ügyben rejlő lehetőségeket és közösen megtervezzük a végrehajtási ügy megoldására vonatkozó stratégiát. Általában aki ezen a tanácsadáson eddig részt vett, mind megkönnyebbülve és tisztábban látta az ügyét, segítségemmel óriási eredményeket értek el, és megszabadultak a végrehajtástól.

A második lehetőség az on-line végrehajtási tanácsadás, ami írásban történik. Ez a legkényelmesebb. Csupán az info@adotartozas.hu címünkre írja meg röviden a lényeget.

Amint a levél megérkezik biztonságos levelező rendszerünkbe, Ön 3 munkanapon belül kap egy válaszlevelet és az abban leírtak szerint kell a továbbiakban eljárni. Itt a tanácsadás írásban készül el, közérthető nyelven. Mellette elkészítem a szükséges iratokat is. Ez a legkedveltebb tanácsadási formánk, mert gyors, hatékony megoldásokat ad és kényelmes.

A harmadik lehetőséget ajánlani szoktam, ha az ügy megkívánja.  Ez egy hosszabb távú együttműködés, ahol szerződést kötünk.

A végrehajtás tanácsadás során minden apró részletre kitérek és alaposan végzem a munkát. Olyan módszereket és megoldásokat fog kapni, melyekre eddig senki nem hívta fel a figyelmét.

Bármelyik lehetőséget választja, nem kell a továbbiakban aggódnia, mert bármikor kérheti a további segítségemet telefonon, személyesen vagy írásban.

 

Hívjon most!

vagy küldjön emailt ide: info(kukac)adotartozas.hu

Végrehajtási tanácsadásVégrehajtási törvényKapcsolat